Bybo.dk er et overblik over alle begivenheder i København | Brug byen!

Om bybo.dk

Brug byen!

Vi eksisterer for alle byboer i København. Bybo.dk er et overblik over alle begivenheder der finder sted i vores alle sammens by. En begivenhed kan være alt lige fra organiserede events og kulturelle oplevelser til de spontane og planløse aktiviteter der opstår i en storby som København.

Vær med til at gøre byen mere spændende og oplevelsesrig for os alle sammen. Vi byder alle velkomne til at oprette en begivenhed. Uanset om du skal sælge billetter eller ønsker lidt ekstra opmærksomhed, er du velkommen her med dit event.

Alle er velkomne til begivenhederne der findes på bybo.dk. Ingen holdes udenfor og vi omfavner alle aldre og kulturer. Vi giver alle byboer noget at samles om og opfordrer alle til at bruge byen i respekt og samhørighed. Lad os have en fest!

Version 2.0

Dette er version 1.0 af bybo.dk. Vi arbejder på nye og flere funktioner til næste lancering. Næste opdatering af siden vil bl.a. indeholde en funktion, hvor du kan oprette og administrere dine begivenheder direkte via hjemmesiden. Dét vil gøre det nemmere for dig at få udgivet din begivenhed, så du hurtigere kan opnå opmærksomhed omkring dit event.

Har du andre idéer til næste version af siden, er du velkommen til at skrive til hej@bybo.dk. Vi lytter til dig!

Hold dig opdateret

Nedenfor kan du finde vores forskellige sociale-medie-kanaler. Her kan du følge bybo.dk og dermed være opdateret på, hvad der sker i København. Vi vil værdsætte dit “like” og “follow” enormt!

Skriv dig også op på vores nyhedsbrev nedenfor og få ugentlige indspark til aktiviteter i nærheden af dig.